Projekti

Ova besplatna radionica služi za upoznavanje s filmskim medijem, osnovama glume te distinkcijama između kazališne glume i glume pred kamerom.
Budući da mladi glumci u nedostatku iskustva često ne posjeduju materijale koje mogu koristiti za casting ili showreel u sklopu ove radionice - osim osnovnih znanja o filmskoj glumi i snimanju castinga - polaznici će također dobiti i snimljeni materijal koji će zatim kasnije moći koristiti u profesionalnim prijavama.

Voditeljica radionice Sanja Milardović višestruko je nagrađivana glumica i redateljica koja već dugi niz godina prenosi znanje na mlađe uzraste.

Snimi film i postani superjunak!

U sklopu početne filmske radionice “Snimi film i postani superheroj!” najmlađi će otkriti tajne filmskoga svijeta, naučiti ih razlikovati filmske vrste i rodove te im pružiti priliku da se okušaju kao glumice, redatelji i snimatelji.

Osim svladavanja osnova filmske pismenosti u sklopu radionice polaznici će zajedno potražiti odgovor na pitanje: postoje li u našem svijetu heroji koji ne nose plašteve?

Za polaznike/ice do 14 godina starosti.

Cherry Pop Festival

Cherry Pop Festival u kontekstu umjetnosti te uz popratne edukativne i diskurzivne sadržaje promiče otvoreni dijalog o fenomenu ljudske intimnosti u svim njezinim aspektima.

Međunarodni kratkometražni filmski program istražuje različite individualne i kulturološke poglede na ovaj fenomen, a zajedno uz komplementarni diskurzivno-edukativni program tvori prostor za destigmatizaciju razgovora o odnosima, intimnosti i ljubavi.

Radionica: gluma pred kamerom